Racerapport – Frederikke til VM i VM på Hawaii

13. OKTOBER 2018

Frederikke havde taget den lange tur til Hawaii for at deltage i verdensmesterskaberne og måle sig med de bedste. ?? Udover konkurrencen bød Hawaii også på andre store oplevelser. Læs med her og få Frederikkes oplevelse af IM Hawaii.

læs mere her

 

Racerapport – Jonas til fuld IM i Barcelona 2018

7. OKTOBER 2018

Jonas’ helt store sæsonmål har været at debutere og gennemføre en hel Iron Man. Det skete i Barcelona i oktober!?? Vi deler her detaljeret og spændende indsigt i Jonas’ tanker før, under og efter racet samt hvad der skal ske i 2019.

læs mere her

 

Opskrift: Quinoasalat

10. JULI 2018

Quinoa kan bruges til lette, lækre og sunde salater i mange retter.

Her får du en nem opskrift, som du kan bruge til inspiration og blande med dine favorit grøntsager.

læs mere her

 

Bør du undgå E-numre?

10. JULI 2018

Der er rigtig mange meninger omkring E-numre i vores mad. Vi har skrevet et kort indlæg baseret på troværdige kilder, hvor vi forklarer hvad E-numre egentlig er, og hvordan du finder rundt i dem.

Hvorvidt du vil undgå alle, nogle af dem eller se let på det, vil vi lade være op til dig.

læs mere her

 

Opskrift: Hjemmelavet Luksusmysli (samt glutenfri version)

10. JULI 2018

Få en super start på dagen med din egen hjemmelavet luksusmysli. Det er hurtigt og nemt at lave den, og du kan bruge dine egne favoritingredienser. I dette indlæg får du inspiration til hvad du kan komme i og fremgangsmåden. God fornøjelse!

læs mere her

 

Racerapport – Frederikke til Iron Man Challenge Roth 2018

10. JULI 2018

En brækket hånd var ingen undskyld for vores super seje ambassadør, Frederikke, som gennemførte IM Challenge Roth den 1. juli 2018. ?? En sindssyg udfordring som gik fra mål om ny PR til mål om at gennemføre. Læs hvordan det var at lave en IM med en brækket hånd her.

læs mere her

 

Opskrift: To slags Chiagrød (en med havregryn og en lactosefri)

10. JULI 2018

Vi elsker Chiagrød som morgenmad! Både fordi det er virkelig sundt, men lige så meget fordi det er super nemt at lave. Se ingrediensindhold og fremgangsmåde i vores blogindlæg.
Har du en virkelig god variation af Chiagrød må du meget gerne dele den i kommentarfeltet ?

læs mere her

 

Månedens medlem i juni – Oliver Mølgaard

04. JULI 2018

Oliver blev månedens medlem for juni måned efter at have lagt flere fede og inspirerende billeder op med #supplymytraining på instagram. Oliver leverede også en super performance til Tri Ved Søen. Læs de 5 hurtige spørgsmål og svar til Oliver via linket.

læs mere her

 

Racerapport – Jonas til 1/4 IM i Aalborg 2018

2. JULI 2018

På hjemmebane i Aalborg deltog Jonas i den kvarte IM distance. Stævnet var tiltænkt som god og oplagt træning. Der var ikke 100% mental fokus, men derfor kan man da godt lave en ny PR! Godt gået, Jonas ??

læs mere her

 

Racerapport – Frederikke til Tri Ved Søen 2018

31. MAJ 2018

Frederikke deltog i Tri Ved Søen som et træningsstævne op til Challenge Roth i starten af Juli. Der var dog stadig sat ambitiøst mål om PR. Du kan læse om Frederikkes træning og kost op til racet, oplevelsen af Tri Ved Søen og resultatet her.

læs mere her

 

Månedens medlem i maj – Kristin Stengård

31. MAJ 2018

Valget af denne måneds medlem er faldet på Kristin for flere gode billeder samt den flotte præstation til 12 timers løb! Her kan du læse 5 skarpe spørgsmål til Kristin om bl.a. den aktiv livsstil og hvad vegansk kostvaner gør for hende.

læs mere her

 

Racerapport – Marian til Haderslev Triathlon 2018

30. MAJ 2018

Marian tog til Haderslev Triathlon som del af sit træningsprogram op til IRONMAN 70.3 European Championship i Helsingør. Det blev dog alligevel et dramatisk race. Her kan du læse om følelsen af en dårlig start og hvordan man kommer tilbage og ender på podiet

læs mere her

 

Racerapport – Amalie til CPH Marathon 2018

26. MAJ 2018

Vores ambassadør Amalie havde et mål om at gennemføre CPH Marathon på under 2.45. Læs her hvordan hun har forberedt sig, hende oplevelse af løbet, ekstraordinære udfordringer og om målsætningen blev nået.

læs mere her

 

Et kig på Maurtens nye Drink Mix

21. April 2018

Maurtens mål et at hjælpe løbere med at bryde 2 timers grænsen på marathon. Det vil de gøre ved at forbedre energioptag og undgå maveproblemer. Vi tager et kig på produktet her.

læs mere her