Historien bag godvane.dk

God vane blev grundlagt i 2017 med en vision om at inspirere og hjælpe danskere med at dyrke motion og nå sportslige mål ud fra filosofien om, at et aktivt liv er et godt liv. Vores produkter blev dengang solgt under navnet SupplyMyTraining og bestod af en abonnementsservice, hvor vores medlemmer kunne vælge mellem forskellige månedspakker med energiprodukter.

Vi lærte en masse fra vores medlemmer om at de i stedet ønskede en sund og så vidt muligt økologisk basiskost fremfor fokus på energiprodukter. Det ville være en større gevinst for både dem selv, familien og klimaet med sådan en løsning.

Udover alle de gode råd fra vores medlemmer, så læste vi en masse om sammenhængen mellem en sund økologisk basiskost, et aktivt liv og velvære. Samtidig hørte vi fantastiske historier om hvordan ændrede vaner hjalp mennesker til at opnå ekstraordinære resultater såsom vægttab og sportspræstationer. Derfor blev det ret hurtigt klart for os, at vi ville ændre vores koncept til at fokusere på at hjælpere danskerne med at skabe gode vaner i deres hverdag.

Det vil vi gøre ved hver måned at præsentere dig for en sund vane som du nemt kan implementere og vedholde i din hverdag og dermed hjælpe dig og din familie til at opnå velvære og en bedre hverdag.

Bag udviklingen af Godvane.dk står Tobias og Lasse

Vores kamp for gode vaner

De fleste af os ved, at en sund livsstil med kost og aktivitet er gode vaner, som øger vores velvære og livskvalitet. De fleste af os har også prøvet at gøre noget ved det for eksempel i form af nytårsfortsætter om at tabe sig, dyrke mere motion, droppe kagen på arbejdspladsen, leve mere økologisk og så videre.

Det går ofte godt i starten, men en dag ramler det hele sammen, og du falder tilbage i din gamle vane. Men hvis du lykkedes med at holde fast i en ny vane i en længere periode, så vil din adfærd på et tidspunkt køre på autopilot. Det er nu ikke længere nødvendigt for dig at tage de store mentale kampe for at få gjort det, du ønsker.

Vi vil hjælpe dig med at starte på og fastholde gode vaner. I en tid hvor vi altid har travlt og ofte bliver præsenteret for usunde og hurtige løsninger, kan det være svært at lykkedes med at holde fast i en ny vane.

For os handler det konkret om at det skal være nemt at blive inspireret til nye gode vaner med vores månedspakker med lækre økologiske varer. Og endnu vigtigere skal det være nemt at holde fast i den gode vane.

Med ønske om nye gode vaner, velvære og bedre hverdag for alle

Lasse og Tobias

Vores kamp for gode vaner

De fleste af os ved, at en sund livsstil med kost og aktivitet er gode vaner, som øger vores velvære og livskvalitet. De fleste af os har også haft ønsker om at gøre noget ved det, f.eks. i form af nytårsfortsætter om at leve mere økologisk, droppe de usunde fristelser på arbejdspladsen, tabe sig, blive mere aktive i hverdagen med gå- eller løbeture og mange andre ting. Det går også ofte meget godt med at komme i gang, men historien er oftest noget andet når det handler om at gøre det nye til en fast vane.

For får man først gjort startet og implementeret en god i hverdagen, så sker det efterfølgende på autopilot uden man behøver tænke for meget over det. Vi mennesker er faktisk så meget vanedyr, at undersøgelser har vist at for eksempel folk med svær demens ikke kan svare på spørgsmålet ”Kan du vise os vej til dit køkken?”, men bliver de sultne, går de direkte derud – ganske enkelt fordi de har gjort det en million gange før. Det er vanens magt over os.

Derfor kæmper vi for at hjælpe danskerne med at få de gode vaner i en tid hvor vi er præget af stress, ofte bliver præsenteret for usunde og hurtige quick fixes på vores arbejde, i skolen og i sportshaller. Derudover har vores valg om økologi og kost aldrig været mere tydelig i forhold til klimaindflydelse.

Og hvad mener vi så er en god vane? For os handler det om at gøre det inspirerende, nemt og billigt. Det skal være nemt at blive inspireret til nye gode vaner med vores månedspakke med lækre økologiske varer. Og endnu vigtigere skal det være endnu nemmere at kunne vedligeholde den gode vane bagefter. Det kan du ved at tilføje de produkter, som du netop gerne vil blive ved med at få hver måned helt automatisk. Alt sammen til en rigtig god pris.

Kan vi inspirere danskerne til at afprøve nye vaner og hjælpe dem med at fastholde netop de vaner, der giver værdi, velvære og en bedre hverdag for den enkelte og dens familie, så har vi nået vores mål.

 

Med ønske om nye gode vaner, velvære og bedre hverdag for alle

Lasse og Tobias

Vi vil meget gerne høre fra dig

Vi arbejder konstant på at finde nye produkter og tilbud til vores medlemmer, så hvis du synes vi mangler noget, så skriv endelig til os.

Du kan kontakte os her:

info@godvane.dk

TRUSTPILOT
Score: 8,7 ud af 10

JA TAK?Mange forskellige lækre produkter til min aktive livstil, sindssygt gode priser og en kanon service ?

Maria Lenschow Andersen / Trustpilot

Lækre produkter med god holdbarhed. Super service og hurtig levering. Jeg bliver helt sikkert hos supplymytraining!

Helene Simoni / Trustpilot

Kan kun anbefales. God service, hurtig levering og godt udvalg af varer.

Kristin Stengård / Trustpilot

Hurtig at svare på mails om varerne. Og kom endda hjem på adressen med kassen. God personlig betjening med varer som havde holdbarhed.

John / Trustpilot