Månedens medlem i juni – Oliver Mølgaard

Hver måned fremhæver vi et medlem hos Supplymytraining. Det gør vi ved at stille nogle korte spørgsmål for at dele de gode og inspirerende historier blandt vores medlemmer. Månedens medlem får en række forskellige ekstra smagsprøver og varer med på sin næste ordre.

Alle medlemmer, som bruger #supplymytraining på opslag på Instagram eller Facebook er automatisk med hver måned om at blive månedens medlem. Denne måneds medlem blev Oliver, som har lagt fede billeder op med #supplymytraining og leveret en super performance ved Tri Ved Søen.  ??

Vi starter altid med at præsentere månedens medlem ved at spørge kort ind til hvem man er og hvilke aktiviteter man går op i. Kan du fortælle lidt om det?

Mit navn er Oliver Mølgaard og jeg er 21 år og dyrker triathlon.

Har du målsætninger ift. kost og et aktivt liv? Hvis ja, vil du dele dem med os?

Jeg har altid haft en målsætning om at være aktiv og uanset hvad jeg begav mig ud i, ville jeg være den bedste.. det har ikke ændret sig. Min målsætning om kost har dog ændret sig i det jeg er blevet ældre og har fået mere erfaring. jeg har prøvet at gå kold nok gange til at jeg virkelig tænker over hvad jeg indtager inden – under og efter min træning.

Hvordan ser en typisk uge ud for dig ift at være aktiv? Laver du noget fast træning?

En typisk uge består af massere af træning, jeg har typisk 13-15 træningspas om ugen fordelt over ca. 14-16 timer. nogle uger er det væsenligt mere og nogle uger kører jeg kun ca. halvdelen hvis det er frem mod et stævne.

Gør du noget bestemt for at spise sundt og har du bestemte kostvaner f.eks. ifm. Din træning?

Jeg har ikke nogen regel som sådan om at spise sundt hver eneste dag, jeg spiser det jeg har lyst til, men med omtanke. Med mindre det er frem mod en konkurrence, der vil jeg gerne indtage en masse carbs og hele tiden få drukket en masse mineraler.

Hvordan hjælper Supplymytraining dig med at nå dine mål og hvilke varer køber du typisk hos Supplymytraining?

Supplymytraining har hjulpet mig helt ekstremt med at holde mig kørende på de lange træningsdage, jeg bruger maurten energi produkt som jeg får tilsendt automatisk hver måned. Jeg bruger også de fleste energiprodukter fra 32GI.

DU KAN FØLGE OLIVER PÅ INSTAGRAM @OLIVERMOLGAARD
FOR AT FØLGE VORES ANDRE MEDLEMMER, AMBASSADØRER OG FÅ MASSER AF ANDET SPÆNDENDE INDHOLD SOM OPSKRIFTER, EKSTRAORDINÆRE TILBUD OG MEGET MERE – SÅ FØLG OS PÅ INSTAGRAM PÅ @SUPPLYMYTRAINING

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *